Van de Deimt naar de Deimt
Door: anitaschuring
Blijf op de hoogte en volg Anita
02 Augustus 2011 | Hongarije, Csemő
We zitten nu ruim 2 maanden in ons huis. We wonen er met veel plezier maar alles is nog niet helemaal klaar. De douche voor onze gasten had een lekkage met als gevolg dat er weer tegels uitgebikt moesten worden. Deze is inmiddels verholpen en morgen komen er weer nieuwe tegels in. Verder is bijna alles in huis klaar. We hebben gisteren de WC rolhouders en doucheplancets opgehangen en alles dozen zijn (op 2 na) uitgepakt. Buiten wordt het rommel langzamerhand minder. Er is een hek om om perceel geplaatst. Onze weiland gaan we tzt zelf doen als we er aan toe zijn... Ons tuintje met fruitbomen en sperziebonen gaan goed. De eerste boon is reeds een feit. Ik zal de volgende keer weer foto's bijvoegen. Het weer was afgelopen week niet om naar huis te schrijven (ongeveer 20 graden en bewolkt) maar de verwachting is dat het deze week weer rond de 28 graden wordt. We hebben nog steeds een beetje vakantiegevoel
02 Augustus 2011 - 21:54
Astrid:
Hehe eindelijk internet, hoop dat jullie nu ook snel skype hebben zodat we even met elkaar kunnen babbelen. Er is dus weer van alles gebeurd bij jullie. wij hebben net een maar mooie warme zomerdagen achter de rug maar helaas wordt het al weer slechter. Nou hoop jullie snel te spreken en welterusten voor straks.
dikke kus -
03 Augustus 2011 - 05:05
Jeltje:
hoi anita en ria
wat een mooi verhaal
en wat leuk dat jullie weer internet hebben
nou kunnen jullie lekker weer op skype
ik heb jullie huis gezien op fotos
ik vind het een hele mooie huis
groetjes jeltje