Van de Deimt naar "de Deimt"
Door: anitaschuring
Blijf op de hoogte en volg Anita
03 Juli 2011 | Hongarije, Csemő
Ik zit nu een week in Nederland om onze beste vriendin Astrid te verzorgen die geopereerd is aan een hernia. Haar partner Yvonne houdt nu vakantie bij Ria in Hongarije.
We zijn dus inmiddels verhuisd naar ons eigen huis. Dit alles vond plaats vanaf woensdag 22 juni. We hadden een paar dagen een aanhanger van de aannemer ter beschikking. Als eerste hebben we ons tijdelijk verblijf bij het Pipihuis ontruimd. Daarna de spullen (en dat waren er heel veel) uit een van de slaapkamers in het Pipihuis. Dat moest ook wel want een paar dagen later zou er een groep komen van stichting Poldermaat om vakantie te vieren. We hebben alle dozen eerst in de daarvoor bestemde kamers gezet en vervolgens alles uitgepakt. Een hele klus kan ik je verzekeren. Dan hadden we nog de grotere spullen zoals kasten, banken e.d. bij het nieuwe onderkomen van de overbuurman (Marcel) staan. Deze zijn afgelopen week verhuisd. We hebben nu bijna alles over op een paar tuinspullen en de fietsen na. Het begint er nu aardig op te lijken thuis. Alles is redelijk uitgepakt maar je merkt wel dat de laatste loodjes het zwaarst wegen. Ik vraag me af hoeveel kilo we de afgelopen weken wel niet versjouwd hebben. Het is al heel gezellig in huis en we voelen ons er al goed thuis. Ik zal weer een paar foto's bijvoegen. Het ligt in de planning dat we rond 9 juli internet krijgen. Dan kan ik weer wat meer info geven. groetjes Anita.
03 Juli 2011 - 16:37
Ria :
Hoi Ria en Anita,
Voor als jullie weer internet hebben, dan kunnen jullie dit lezen!
Wel lastig dat het internet het nog niet doet.
Jullie huis ziet er super uit op de foto's, lekker dat je nu met je eigen spullen je thuis kan voelen.
Zijn jullie planten ook allemaal aangegaan, na een verre reis haha.
Verder ook al lekker druk in het pipihuis?
Hier is alles goed, in jullie oude huisje hier wordt al druk geklusd brengt weer wat leven aan die kant van de straat.
Heel veel plezier in jullie nieuwe huisje.
Groetjes van ons Johnny en Ria -
03 Juli 2011 - 17:17
Conny:
Hi di ho!
Wat een prachtige foto's We zaten al te bestuderen of de boekenkast nieuw was toen we het onderschrift lazen. Nieuw dus! Mooi!
Ik werd al een beetje ongerust. Zo'n tijd niets gehoord.
Hier alles ok. Het evenwicht is enigszins terug, wat uiteraard prettig is. Op een essay na, het 1e pabojaar afgerond.
Denzell op kamp geweest. Niet zo'n succes. (heimwee)
Bert redelijk stabiel. Fijn.
Nou, dit was onze korte update. Stuur je snel weer wat foto's?
Hugs en kussen van de Brugmannetjes. -
04 Juli 2011 - 10:33
Gretha:
Geweldig om weer eens wat te zien en te lezen, ziet er allemaal erg mooi uit Super... -
04 Juli 2011 - 11:42
Jeltje:
hoi anita en ria
wat een leuke en mooie huis hebben jullie
ik heb fotos gekeken
maar jullie huis is super mooi
groetjes jeltje -
11 Juli 2011 - 21:08
Ok Ran:
Lieve Anita en Ria,
Het was wel erg stil rondom jullie.
Fijn om iets van jullie te horen en dat jullie nu in jullie eigen huis kunnen zijn. Nu kunnen jullie vanuit een vaste basis jullie leven in Hongarije beginnen.
Het is wel een metamorfose, het huis en de meubels. Wel wat anders dan in de Deimt. Ziet er zeer mooi en comfortabel uit. Bevalt de afwasmachine?! De bank nodigt uit om lekker te hangen en liggen, zal het ondervinden in september.
Hoelang mag Whoopy er niet op liggen?
Lieve meiden, succes met alles en nog wat in en rondom het huis. Werken jullie je niet tot een breuk, geniet er ook van.
Lieve groet Ok Ran -
13 Juli 2011 - 18:58
Jolanda:
Hallo Ria en Anita,
Wat super om jullie site te zien. Astrid en Yvonne hadden ons hierop gewezen. Wat ziet her er mooi uit, wat een verschil met hoe het er voor de verbouwing uit zag. Hoop dat alles goed met jullie gaat.
Liefs Henrie en Jolanda -
13 Juli 2011 - 19:53
Johannes Ne Franska:
Hoi Anita en Ria,
Kijk zojuist even op jullie site, en ja hoor, bericht uit Hongarije.
Het gaat er nu op lijken.
Die keuken wil ik direct wel al ruilen.
Is het niet te warm om te vehuizen.
Hier is het prut weer. Hopelijk heb je alles snel kaar, dan heb je toch wel een beetje VAKANTIEGEVOEL of niet?
We horen of zien jullie wel weer.
Groetjes van ons allemaal.